Αίτηση υποψηφιότητας on line

Oι αιτήσεις υποψηφιότητας πραγματοποιούνται on line μέσα από το Σύστημα Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου - Ναυτίλος. Εκτός από τα πεδία συμπλήρωσης απαιτείται και η ηλεκτρονική επισύναψη συμπληρωματικών δικαιολογητικών, όπως αναφέρονται και στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

H διαδικασία υποβολής αίτησης είναι όσο ευκολότερη γίνεται, ώστε να σας επιτρέψει να συμπληρώσετε τη φόρμα υποψηφιότητας με τους δικούς σας ρυθμούς. Μπορείτε να συνδεθείτε οποιαδήποτε στιγμή για να συνεχίσετε τη συμπλήρωση ή να ελέγξετε τα συμπληρωμένα πεδία.

Ξεκινώντας τη διαδικασία

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο σύστημα Ναυτίλος. Στη συνέχεια χρησιμοποιείστε το user name (το email σας) και το password για να συνδεθείτε ξανά οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συμπλήρωση της αίτησης.

Τεχνική υποστήριξη

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα με το σύστημα ηλεκτρονικών αιτήσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης του Ναυτίλου πηγαίνοντας στο σύνδεσμο Επικοινωνία.

Ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε ώστε να διαβάσετε τις παραπάνω οδηγίες. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία με την αίτησή σας και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος.    ON LINE Αιτηση Τωρα